I situationer då du inte kan komma till kyrkan finns det en möjlighet att känna gemenskap och höra Guds ord genom att delta i streamade gudstjänster eller redan befintligt material. Listat nedan finns länkar och guider till de olika resurserna och hur du gör för att kunna ta del av dem.

Live Streaming

Adventkyrkan på Ekebyholm kommer sända live på AdventistPlay varje sabbat framöver, både bibelstudium kl 10.00 och gudstjänst kl 11.30. Detta kan vara ett alternativt sätt att hemifrån delta i en sabbatsgemenskap.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta till livesändningarna, därför har mediaavdelningen tagit fram en guide som vi hoppas ska kunna vara till hjälp. Guide LIVE AdventistPlay

Kommande sabbat den 21 mars:
Kl 10.00 Bibelstudium med Rainer Refsbäck – paneldiskussion.
Kl 11.30 Gudstjänst med predikan av Tobias Edlund.

Gå till Adventistplay Klicka på LIVE uppe till vänster.

Adventist Play

På Adventist Play finns även mycket annat att se på.

Gå till Adventistplay

Hope Channel

Du kan lyssna på Hope Sabbath School via hopechannel.se som ger en fin möjlighet att delta i bibelstudium med hygglig svensk text som översätts automatiskt om inställningar ändras (slå på textfunktionen nere till höger i videobilden och välj sedan inställningsfunktionen intill och automatisk översättning till svenska).

På Hope Channel finns även mycket annat att kolla och lyssna på.

Gå till Hope Channel

För barnen

Poddar
Det finns poddar som ni kan lyssna på. Både gamla och nya. Till de nya poddarna finns även bibelstudiematerial. Till poddarna

Filmer
På Hopechannel finns det också olika filmer ni kan titta på. Till filmerna

Kahoot
För dem av er som gillar Kahoot, så kommer vi att göra olika kahoot till poddar och annat. En som redan finns heter: Frågor från Bibeln 1. Ni kan köra hemma med familjen, i lag på olika platser eller Face tima.

Bibelstudium för barn
Det finna även olika bibelstudium för barn. Vi rekommenderar Bibeltimman för barn som kan läsa och skriva: Till bibelstudierna

Sabbatschat
Sabbatchat för de som vill ha diskussioner: Läs mer